Өсімдік текті биологиялық белсенді қоспалар

  • Мақсаты: Студенттердің тиімді және қауіпсіз тағамдық қоспаларды өндіру технологиялары бойынша білімдері мен тәжірибелік дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Келесі бағыттар бойынша іргелі білімді зерттеу: азық-түлік өнімдерін өндірудегі ББҚ өндірісі туралы жалпы мәліметтер. Тағамдық қоспалар туралы білімді қалыптастыру, олардың адам ағзасына әсері, микробтық және тотықтырғыш, тағамдық шикізат пен дайын өнімдердің бүлінуін баяулату процестерін қарастырады. Азық-түлік өнеркәсібінде ферменттерді қолдану, өсімдік шикізатынан табиғи бояғыштарды дайындау технологиясы және олардың түрлі тағам өнімдерін бояу тәсілдері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top