Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік текті биологиялық белсенді қоспалар
-
Мақсаты: Студенттердің тиімді және қауіпсіз тағамдық қоспаларды өндіру технологиялары бойынша білімдері мен тәжірибелік дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Келесі бағыттар бойынша іргелі білімді зерттеу: азық-түлік өнімдерін өндірудегі ББҚ өндірісі туралы жалпы мәліметтер. Тағамдық қоспалар туралы білімді қалыптастыру, олардың адам ағзасына әсері, микробтық және тотықтырғыш, тағамдық шикізат пен дайын өнімдердің бүлінуін баяулату процестерін қарастырады. Азық-түлік өнеркәсібінде ферменттерді қолдану, өсімдік шикізатынан табиғи бояғыштарды дайындау технологиясы және олардың түрлі тағам өнімдерін бояу тәсілдері.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1