Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік пен мал тектес азық-түлік шикізаттары
-
Мақсаты: Жануарлар мен өсімдік тектес шикізаттар мен өнімдердің сапасын бақылау әдістерін әзірлеу, талдау және зерттеу әдістемесі туралы білім алу. Мазмұны: Өсімдік және жануар тектес өнімдердің құрамын және олардың физикалық-химиялық қасиеттерін қалыптастыру. Өнімдердің сапасын бағалау әдістерін және өсімдік және жануарлар шикізатынан алынатын тамақ өнімдерінің классификациясын меңгеру. Тағам өнімдерін сақтау режимін және тәсілдерін, тоңазытқышта өңдеуді оқып үйрену.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1