Өсімдік пен мал тектес азық-түлік шикізаттары

  • Мақсаты: Жануарлар мен өсімдік тектес шикізаттар мен өнімдердің сапасын бақылау әдістерін әзірлеу, талдау және зерттеу әдістемесі туралы білім алу. Мазмұны: Өсімдік және жануар тектес өнімдердің құрамын және олардың физикалық-химиялық қасиеттерін қалыптастыру. Өнімдердің сапасын бағалау әдістерін және өсімдік және жануарлар шикізатынан алынатын тамақ өнімдерінің классификациясын меңгеру. Тағам өнімдерін сақтау режимін және тәсілдерін, тоңазытқышта өңдеуді оқып үйрену.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top