Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Үнемді өндіріс және жалпы сапаны басқару
-
Пәннің мақсаты-білім алушыларды сапа мен өнімділікті басқаруға дайындау, үнемді жақсарту әдістеріне сүйене отырып, жұмыс кеңістігін ұтымды ұйымдастыру, оның ішінде 5S әдістері негізінде және ресурстарды тиімді пайдалану. Студенттер кайзеннің міндеттері мен принциптерін және кәсіпорындағы жалпы сапа менеджментін үйренеді. Іс жүзінде олар Кайдзен тұжырымдамасында әдістерді қолдануды игереді, соның ішінде: өндірістік ағындарды басқару, өндірістік процестерді оңтайландыру, тауарлы-материалдық құндылықтарды басқару, жай ғана уақыт жүйесі, сапаны басқару, Total Productive Maintenance (TPM) жүйесі, нөлдік ақаулар (ZD-zero defects). Қорытынды аттестаттаудың нәтижелері кейстік міндеттерді шешу болып табылады, соның нәтижесінде білім алушының өндірістік процесті жақсартудың әртүрлі әдістерін практикада қолдану қабілеті бағаланады.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5