Азық түлік өндірісінің жалпы технологиясы

  • Пәннің мақсаты - студенттерді тамақ өнімдерін өндірудің дәстүрлі технологияларын қолдануға дайындау. Студенттер азық-түлік шикізатының негізгі функционалдық және технологиялық қасиеттерін, мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу технологияларын, астық және астық өнімдерін өңдеу технологияларын меңгереді. Тәжірибелік сабақтарда студенттер тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық сызбаларын құру принциптерін меңгереді; технологиялық өндірістік процестерге ілеспе негізгі нормативтік-техникалық құжаттарды және жергілікті актілерді зерделейді. Қорытынды бағалау демонстрациялық емтихан түрінде жүзеге асырылады.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top