Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық түлік өндірісінің жалпы технологиясы
-
Пәннің мақсаты - студенттерді тамақ өнімдерін өндірудің дәстүрлі технологияларын қолдануға дайындау. Студенттер азық-түлік шикізатының негізгі функционалдық және технологиялық қасиеттерін, мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу технологияларын, астық және астық өнімдерін өңдеу технологияларын меңгереді. Тәжірибелік сабақтарда студенттер тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық сызбаларын құру принциптерін меңгереді; технологиялық өндірістік процестерге ілеспе негізгі нормативтік-техникалық құжаттарды және жергілікті актілерді зерделейді. Қорытынды бағалау демонстрациялық емтихан түрінде жүзеге асырылады.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 4