Баяу және тез тамақ

  • Пәннің мақсаты - биоәртүрлілікті сақтау мақсатында бірнеше ұрпақ бойы жойылып кету қаупі төнген дәстүрлі тағамдарға (баяу тамақ), сондай-ақ фаст-фудты (fast food) экология тұрғыдан жандандыруға студенттердің назарын аудару. Пән аясында студенттер «баяу тамақтану» және «жылдам тамақтану» өндірісінің аспектілерін халықаралық қауымдастықтар мен ұйымдардың білімі мен тәжірибесін пайдалану арқылы зерттейді. Практикалық сабақтарда студенттер дәстүрлі және инновациялық тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін оңтайландыру, оның ішінде өндіріс ресурстарын тиімді пайдалану бойынша ұсыныстар әзірлейді. Қорытынды аттестаттау - қорғауды қажет ететін кейс дайындау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top