Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық криотехнологиялар
-
Пән білім алушыларды тамақ өнімдерін өндіруде жасанды суықты қолдануға дайындауға бағытталған. Студенттер тамақ өнімдерін термиялық өңдеудің жылу-физикалық және биологиялық негіздерін үйренеді, іс жүзінде тағамды салқындату, мұздату және мұздату әдістерін, сондай-ақ азық-түлік шикізаты мен дайын өнімді тоңазытқышта сақтау, жылыту және еріту әдістерін меңгереді. Қорытынды аттестаттау біріктірілген емтихан түрінде өткізіледі.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6