Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Органикалық өнімдерді өндіру
-
Пәннің мақсаты – студенттерді шикізатты қабылдаудан бастап соңғы өнімді шығаруға дейінгі органикалық өндірістің толық цикліне дайындау. Студенттер органикалық өндіріске қойылатын негізгі талаптарды және дайын өнімді сертификаттауды, органикалық өнімдерді өндірудің технологиялық процестерін; экологиялық талаптарды сақтай отырып органикалық шикізатты өндіруді бақылау әдістері. Практикалық сабақтарда органикалық өнімдердің сапасы мен қауіпсіздігі олардың сақтауға және өңдеуге жарамдылығын ескере отырып бағаланады. Қорытынды бағалау өнімді сертификаттау үшін құжаттаманы әзірлеуді қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7