Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары
-
Пәннің мақсаты - тамақ өнеркәсібінде қолданылатын негізгі процестер мен аппараттар туралы білімді дамыту, сонымен қатар процестер мен аппараттарды есептеу және талдау дағдыларын қалыптастыру. Студенттер тамақ өндірісінің процестері мен аппараттарының негізгі ұғымдары мен классификациясын меңгереді. Тәжірибелік сабақтарда студенттер гидромеханикалық, жылулық, масса алмасу және механикалық процестерді есептеудің практикалық дағдыларын меңгереді, сонымен қатар процесті оңтайландыру дағдыларын және тамақ өнеркәсібіндегі құрылғылардың негізгі дизайнын меңгереді. Қорытынды аттестаттау – жобаны қорғау
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 3