Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары

  • Пәннің мақсаты - тамақ өнеркәсібінде қолданылатын негізгі процестер мен аппараттар туралы білімді дамыту, сонымен қатар процестер мен аппараттарды есептеу және талдау дағдыларын қалыптастыру. Студенттер тамақ өндірісінің процестері мен аппараттарының негізгі ұғымдары мен классификациясын меңгереді. Тәжірибелік сабақтарда студенттер гидромеханикалық, жылулық, масса алмасу және механикалық процестерді есептеудің практикалық дағдыларын меңгереді, сонымен қатар процесті оңтайландыру дағдыларын және тамақ өнеркәсібіндегі құрылғылардың негізгі дизайнын меңгереді. Қорытынды аттестаттау – жобаны қорғау
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top