Жобалардың техникалық-экономикалық негіздемесі

  • Пәннің мақсаты-студенттерді тамақ өнеркәсібіндегі жобалардың техникалық-экономикалық негіздемесін әзірлеуге дайындау. Студенттер экономика және өнеркәсіптік кәсіпорынды басқару негіздерін, бизнесті дамыту стратегиясын әзірлеуді, бизнесті жоспарлау, маркетинг, кадрлармен қамтамасыз ету негіздерін, экономикалық тиімділікті талдауды және кәсіпкерлік қызметтің тәуекелдерін үйренеді. Практикалық сабақтарда студенттер нақты өндірістің (аймаққа тән) техникалық-экономикалық негіздемесін әзірлейді, яғни. өндірісті жоспарлау, маркетингтік зерттеулер, өнімнің өзіндік құнын есептейді, тамақ өндірісінің негізгі ресурстарын бағалайды, экономикалық көрсеткіштерді анықтайды, қорытынды бағалау жобаның әзірленген техникалық-экономикалық негіздемесін қорғау қорытындылары бойынша жүргізіледі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top