Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам жүйелерін зертханалық талдау әдістері
-
Пәннің мақсаты студенттерді тамақ шикізаты мен өнімдерін органолептикалық және аспаптық талдау әдістерін қолдануға дайындау. Зертханалық сабақтарда студент химиялық ыдыстарды және зертханалық құрал-жабдықтарды практикалық қолдану тәсілдерін меңгереді; тағамдық шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімді органолептикалық талдау әдістерін, сондай-ақ ылғалды, майды, ақуызды және күлді анықтау әдістерін, химиялық және физика-химиялық, оның ішінде хроматографиялық, спектрофотометриялық және т.б.. әдістерді қолдана отырып талдау. Қорытынды аттестаттау- демонстрациялық емтихан түрінде.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 4