Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ресурстарды үнемдейтін технологиялар
-
Пәннің мақсаты: білім алушыны үнемді жетілдіру әдістеріне сүйене отырып, ресурс үнемдеуші өндіріс тұжырымдамасын іске асыруға дайындау, Жұмыс кеңістігін ұтымды ұйымдастыру, оның ішінде 5S әдістері негізінде. Практикалық сабақтарда студенттер қалдықтары аз, энергия үнемдейтін және экологиялық таза технологияларды дамытудың заманауи әдістерін меңгереді. Қорытынды аттестаттау кейстік тапсырмаларды қорғау түрінде өткізіледі, оның барысында білім алушылардың тамақ өнімдерін өндіруде ресурстарды үнемдеу және электр энергиясын үнемдеу әдістерін қолдануы бағаланады
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7