Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану психологиясы
-
Пәннің мақсаты - студенттерді тамақтану мен адамның психикалық денсаулығы арасындағы байланысты тамақтанудың ойлау процестеріне, сезімдеріне, мінез-құлқына, сезімдері мен қабылдауына қалай әсер ететіндігі тұрғысынан зерттеуге дайындау. Студенттер когнитивті психологияны, сезімдерді, қабылдауды, оқуды, психология әдістерін, жеке айырмашылықтарды, тамақтану әдетінің бұзылуын, деструктивті тамақтану паттернін үйренеді. Практикалық сабақтарда студенттер адамның психикалық денсаулығының ерекшеліктеріне сәйкес зейін тапшылығы/гиперактивтіліктің бұзылуына сәйкес тамақтану режимін құрастырады. Салауатты өмір салтын және дұрыс тамақтануды қалыптастырудың психологиялық әдістері мен әдістерін, тамақтанудағы мінез-құлықтың психосоматикасын зерттейді. Пән аралас емтиханмен аяқталады.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 3