Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жасанды тамақ өнімдері
-
Пән студенттерді ақуыздан жасанды тағамның әртүрлі түрлерін алуға дайындауға бағытталған. Студенттер жасанды тағамның негізгі ерекшеліктерін зерттейді; өсімдік, жануар және микробтық ақуыз жасанды тағамға шикізат ретінде; ақуызды жасанды тағамға өңдеудің физика-химиялық негіздері. Жасанды тағамдарды көп компонентті желе ретінде де зерттейді; желе желеінің құрамын, қасиеттерін және құрылымын реттеу. Практикалық сабақтарда студенттер жасанды өнімдерді алу тәсілдерін меңгереді: жасанды сүт және сүт өнімдері, жасанды жарма-макарон өнімдері, жасанды ет өнімдері (тартылған ет пен талшықты құрылымнан жасалған бұйымдарды имитациялайтын), жасанды қуырылған картоп, жасанды дәнді уылдырық және т. б. қорытынды аттестаттаудың нәтижесі жеке жобаны орындау болып табылады
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7