Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Микробиология
-
Пәннің мақсаты - студенттерді тамақ өнеркәсібінде микробиологиялық талдау әдістерін қолдануға дайындау. Пән технологиялық өндірістік циклдің және дайын өнімнің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің қолданыстағы әдістері мен жолдарын зерттеуді қамтиды. Студенттер микробиологияның пәні мен міндеттерін, микроорганизмдердің систематикасы мен номенклатурасын, бактериялардың морфологиясы мен физиологиясын, микроорганизмдер генетикасын оқиды. Практикалық сабақтарда студент қоректік орталарды дайындайды және таза дақылдарды бөліп алу әдістерін және дезинфекциялау әдістерін меңгереді. Қорытынды аттестаттау - демонстрациялық емтихан түрінде.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2