Тағам өнімдерінің технологиясына кіріспе және ғылыми зерттеулер негіздері

  • Пәннің мақсаты – студенттерді технологиялық тамақтану және тағамдық инженерия саласындағы кәсіби қызметке дайындау. Студенттер тағамдық шикізаттың жалпы сипаттамасын, олардың химиялық құрамын, шикізат пен дайын өнімді сақтау шарттарын, жануар және өсімдік шикізатын өңдеудің теориялық негіздерін зерттейді және технологиялық ғылым және тамақ өнеркәсібі саласындағы негізгі зерттеу әдістерін қарастырады.Тәжірибелік сабақтарда студенттер тағамдық өнімнің химиялық құрамын анықтайды, тамақтану әдеттеріне зерттеу жүргізеді, тамақтанудың теріс үлгілерін анықтайды.Қорытынды бағалау портфолио қорғау түрінде өткізіледі.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top