Тамақтану гигиенасы саласындағы гигиеналық санитарлық-эпидемиологиялық нормативтер

  • Пән білім алушыларда тамақ өнімдерін өндіру (дайындау) және олардың айналымы процесінде сапа мен қауіпсіздікті қамтамасыз ету жөніндегі міндетті талаптардың сақталуын мемлекеттік бақылауды (қадағалауды) жүзеге асыруға, жаппай инфекциялық (улану) және инфекциялық емес алиментарлық-тәуелді патологиялардың даму тәуекел факторларын анықтауға, қолайсыз әсердің алдын алуға бағытталған іс-шараларды ұйымдастыруға және олардың тиімділігін бағалауға мүмкіндік беретін құзыреттерді қалыптастырады халықтың денсаулығына қауіп факторлары. Осы пән аясында студенттер тамақтану гигиенасы саласында ГСЭН (гигиеналық санитарлық-эпидемиологиялық нормативтер) оқиды.
  • Образовательная программа 6B10115 Медико-профилактикалық ісі
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
Top