Мейрамхана ісін және мейманхана бизнесін ұйымдастыру және жоспарлау

  • Қоғамдық тамақтандырудың салалық ерекшеліктерін, қоғамдық тамақтандырудың ұйымдық-құқықтық нысандарын, қонақ үй кәсіпорындарын, олардың қызметі мен жұмыс істеу ерекшеліктерін; кәсіпорындардың құрылымын; жабдықтауды, қойма шаруашылығын ұйымдастыруды; өндіріс құрылымын, өндірістік және технологиялық процестердің мәні мен элементтерін; қонақ үй қызметтері мен бөлімдерінің жұмысын ұйымдастыру мен жоспарлауды;өндірістік персоналдың негізгі санаттарын, оған қойылатын талаптарды, персоналдың еңбегін ұйымдастыру мен нормалауды зерделеу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top