Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамхана ісін және мейманхана бизнесін ұйымдастыру және жоспарлау
-
Қоғамдық тамақтандырудың салалық ерекшеліктерін, қоғамдық тамақтандырудың ұйымдық-құқықтық нысандарын, қонақ үй кәсіпорындарын, олардың қызметі мен жұмыс істеу ерекшеліктерін; кәсіпорындардың құрылымын; жабдықтауды, қойма шаруашылығын ұйымдастыруды; өндіріс құрылымын, өндірістік және технологиялық процестердің мәні мен элементтерін; қонақ үй қызметтері мен бөлімдерінің жұмысын ұйымдастыру мен жоспарлауды;өндірістік персоналдың негізгі санаттарын, оған қойылатын талаптарды, персоналдың еңбегін ұйымдастыру мен нормалауды зерделеу
-
Образовательная программа 6B11114 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2