Қонақжайлылық индустриясындағы бухгалтерлік есеп'

  • Бухгалтерлік есеп негіздері, бухгалтерлік құжаттар және оларды жасауға қойылатын талаптар ерекшеліктері, шаруашылық қызмет үдерістерін және ақша қаражатын, есеп айырысуларды, қаржылық салымдарды есепке алу; өндірістік шығындарды есепке алу, қонақжайлық индустриясындағы баға белгілеу, өнімнің өзіндік құнын айқындау әдістері, әртүрлі бұқаралық іс-шараларды өткізу бойынша мейрамхана қызметтерінің құнын есептеу қағидаттары, іс-шара бюджетіне смета жасау, қолма-қол ақшасыз есеп айырысу нысандары, бухгалтерлік есептілік, бухгалтерлік теңгерім құрылымы.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top