Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Еуропа халықтарының тамақтану мәдениеті
-
Жалпы мәдени-құндылықтық бағдарлар мен тарихи-мәдени мұраны, Еуропа халықтарының тамақтану дәстүрлері мен мәдениеттерінің қалыптасу ерекшеліктерін, ұлттық тағамдар тағамдарын, ұлттық тағамдар технологиясында қолданылатын механикалық, термиялық аспаздық өңдеудің негізгі тәсілдерін, әдістері мен тәсілдерін, режимдерін, ұлттық ыдыстардың, Мүкәммалдың, жабдықтардың негізгі түрлерін зерттеу.
-
Образовательная программа 6B11114 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2