Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамхана тағамдарын дайындау технологиясы'
-
Мейрамхана өнімдерін өндірудің технологиялық процестері, тағамдардың, тұздықтардың, сусындардың, аспаздық өнімдердің ассортименті, аспаздық өнімдер тағамдарының сапасына қойылатын талаптар, жылумен өңдеу тәсілдері: оларды қолдану тәсілдері мен ерекшеліктері, мәзір түрлері, Дайындау процестерінің технологиялық карталары мен схемаларын жасау, тағамдарды ресімдеу және беру.
-
Образовательная программа 6B11114 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1