Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру'
-
Тамақтандыру кәсіпорындарының өндірістік және сауда қызметінің ерекшеліктері, тамақтандыру кәсіпорындарын әртүрлі белгілері бойынша жіктеу, материалдық –техникалық, азық-түлікпен қамтамасыз етуді және қойма шаруашылығын ұйымдастыру, Өндіріс құрылымы, өндірістік және технологиялық процестердің элементтері, өндіріс жұмысын жедел жоспарлау әдістері, тамақтандыру кәсіпорындарының нормативтік-технологиялық құжаттамасы, дайындау, және мамандандырылған цехтардың, өндірістік қосалқы үй-жайлардың жұмысын ұйымдастыру, еңбекті нормалау негіздері.
-
Образовательная программа 6B11114 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1