Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру'

  • Тамақтандыру кәсіпорындарының өндірістік және сауда қызметінің ерекшеліктері, тамақтандыру кәсіпорындарын әртүрлі белгілері бойынша жіктеу, материалдық –техникалық, азық-түлікпен қамтамасыз етуді және қойма шаруашылығын ұйымдастыру, Өндіріс құрылымы, өндірістік және технологиялық процестердің элементтері, өндіріс жұмысын жедел жоспарлау әдістері, тамақтандыру кәсіпорындарының нормативтік-технологиялық құжаттамасы, дайындау, және мамандандырылған цехтардың, өндірістік қосалқы үй-жайлардың жұмысын ұйымдастыру, еңбекті нормалау негіздері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top