Мейрамхана сервисінің технологиясы'

  • Қызмет көрсету әдістері мен нысандары, оларды әртүрлі класстағы және мамандандырудағы мейрамханаларда жіктеу, қызмет көрсетуді ұйымдастырудың негізгі кезеңдері, қызмет көрсету стандарттары, формаларды кию және кию стандарттары, ыдыс-аяқтар мен құрылғыларға қойылатын талаптар, ыдыс-аяқтарды, аспаптарды жіктеу, тамақтану кәсіпорындарын ыдыс-аяқтармен, аспаптармен, зығырмен жабдықтау нормалары, қызмет көрсету, сауда бөлмелерін қызмет көрсетуге дайындау, залдардағы жиһазды орналастыру, мақсаты, орналастыру нұсқалары, тағамдарды, жеңіл тағамдарды, сусындарды беру ерекшеліктері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top