Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізаттарының қауіпсіздігі'
-
Тамақтану қауіпсіздігі мен гигиенасы туралы негізгі ұғымдар. Тамақ өнімдерінің ластану проблемасы, сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын гигиеналық талаптарды бақылау мен қамтамасыз етудің әдіснамалық базасы, тамақтан улану түрлері, бөгде ластағыштардың жіктелуі: мәні, деңгейі, түрлері, оны бағалаудың негізгі өлшемдері,азық-түлік өнімдерін сәйкестендіру және бұрмалау тәсілдері, өнімдердегі тағамдық қоспаларды гигиеналық реттеу.
-
Образовательная программа 6B11114 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2