Тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізаттарының қауіпсіздігі'

  • Тамақтану қауіпсіздігі мен гигиенасы туралы негізгі ұғымдар. Тамақ өнімдерінің ластану проблемасы, сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын гигиеналық талаптарды бақылау мен қамтамасыз етудің әдіснамалық базасы, тамақтан улану түрлері, бөгде ластағыштардың жіктелуі: мәні, деңгейі, түрлері, оны бағалаудың негізгі өлшемдері,азық-түлік өнімдерін сәйкестендіру және бұрмалау тәсілдері, өнімдердегі тағамдық қоспаларды гигиеналық реттеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top