Қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастырудағы тамақ қауіпсіздігі'

  • Адам үшін қауіптілік түрлері және азық-түлік қауіпсіздігі критерийлері, тамақ қауіпсіздігін басқару негіздері, ХАССП бағдарламасын әзірлеу кезеңдері, қауіптерді талдау және сыни бақылау нүктелерін анықтау, әрбір сыни нүктелерді үшін мониторинг жүйесін құру, түзету шараларын анықтау жылдам тамақ өнімдерінің қауіптерін басқару, "шешім ағашы" диаграммасы, жаңа өнімді әзірлеудегі тәуекелдерді басқару, қауіпсіздікті басқару жүйесінің тиімділігін бағалау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top