Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Кондитерлік өнімдер өндірісі
-
Ұнды және қантты кондитер өнімдері технологиясы, технологиялық процестер, өндірістік рецептуралар мен ережелерге сәйкес жартылай өнімдерді дайындау әдістері бойынша білімді қалыптастыру. Технологиялық режимдер мен параметрлерді білу, сонымен қатар кондитер өнімдері өндірісінің аппаратуралы-технологиялық нобайларын құрастыру.
-
Образовательная программа 6B07214 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2