Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеу өндірістерінің жалпы технологиясы
-
Қабылдау, өңдеу, өңдеу және сақтаудың әртүрлі кезеңдерінде шикізат пен дайын өнімде болатын физикалық, физика-химиялық, биохимиялық және микробиологиялық процестер туралы түсінік қалыптастыру. Тамақ және қайта өңдеу өндірістері технологиясының негіздері, шикізат пен дайын өнімнің сапасы туралы білім. Сақтау шарттарымен және тамақ өнімдерінің тағамдық қауіпсіздігін қалыптастыру қажеттілігімен танысу.
-
Образовательная программа 6B07214 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2