Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау

  • Астықтың морфологиялық, анотомикалық сипаттамалары мен құрылымы, дәнді дақылдардың, астықтың ақуызға, майға және жанама өнімдерге бай химиялық құрамы; өсімдік шаруашылығы өнімдерін қабылдау, өңдеу және орналастырудың технологиялық процестері; техниканы, тазарту, кептіру, белсенді желдету технологиясын игеру; өсімдік шаруашылығы өнімдерінің микроорганизмдері мен зиянкестерінің әсерін залалсыздандыру; спиртті-арақ өндірісінде астықты тазартудың, кептірудің және сақтаудың негізгі тәсілдері меңгеріледі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top