Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау
-
Астықтың морфологиялық, анотомикалық сипаттамалары мен құрылымы, дәнді дақылдардың, астықтың ақуызға, майға және жанама өнімдерге бай химиялық құрамы; өсімдік шаруашылығы өнімдерін қабылдау, өңдеу және орналастырудың технологиялық процестері; техниканы, тазарту, кептіру, белсенді желдету технологиясын игеру; өсімдік шаруашылығы өнімдерінің микроорганизмдері мен зиянкестерінің әсерін залалсыздандыру; спиртті-арақ өндірісінде астықты тазартудың, кептірудің және сақтаудың негізгі тәсілдері меңгеріледі.
-
Образовательная программа 6B07214 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1