Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеу өндірістерінің теориялық негіздері
-
Астық массасы мен өнімдерінің физикалық, құрылымдық-механикалық, күштік, фракциялық, жылуфизикалық, электрлі физикалық, аэродинамикалық, ылғалдылық қасиеттерін білуіне;астық, ұн жарма, құрамажем, нан, макарон, кондитер, қант, крахмал-сірне және ашыту өндірістегі шикізаттардың технологиялық қасиеттерін білуіне;шикізат сапасына қойылатын ҚР МемСТ талаптары мен түрлерін білугеі;ұн, жарма, құрама жем, нан, макарон, кондитер өнімдері және сонымен қатар қант, крахмал-сірне, ашыту өндірістері процесстерінің теориялық негіздерін білуге;шикізат сапасын талдауды орындауды меңгеруге; өңдеу өңдірістегі технологиясындағы физикалық, коллоидтық, биохимиялық, микробиологиялық және реологиялық процестердің рөлін білуге;өңдеу өндірісіндегі негізгі технологиялық процесстердің тиімділігін бағалауды меңгеруге үйретеді.
-
Образовательная программа 6B07214 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1