Қайта өңдеу өндірістерінің теориялық негіздері

  • Астық массасы мен өнімдерінің физикалық, құрылымдық-механикалық, күштік, фракциялық, жылуфизикалық, электрлі физикалық, аэродинамикалық, ылғалдылық қасиеттерін білуіне;астық, ұн жарма, құрамажем, нан, макарон, кондитер, қант, крахмал-сірне және ашыту өндірістегі шикізаттардың технологиялық қасиеттерін білуіне;шикізат сапасына қойылатын ҚР МемСТ талаптары мен түрлерін білугеі;ұн, жарма, құрама жем, нан, макарон, кондитер өнімдері және сонымен қатар қант, крахмал-сірне, ашыту өндірістері процесстерінің теориялық негіздерін білуге;шикізат сапасын талдауды орындауды меңгеруге; өңдеу өңдірістегі технологиясындағы физикалық, коллоидтық, биохимиялық, микробиологиялық және реологиялық процестердің рөлін білуге;өңдеу өндірісіндегі негізгі технологиялық процесстердің тиімділігін бағалауды меңгеруге үйретеді.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top