Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Көпшілікті тамақтандыру өнімдерінің технологиясы
-
Қоғамдық тамақтану өнімдерін өндіруді ұйымдастыру туралы теориялық білімдерді қалыптастыру, әр түрлі бағыттағы тағамдарды, аспаздық және кондитерлік өнімдерді дайындау үшін технологиялық процестерді әзірлеуге қажетті тәжірибелік дағдылану. Біріншілік және екіншілік шикізаттың сипаттамаларын; өңдеу технологиясын, шикізат пен дайын өнім сапасына қойылатын талаптарды меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1