Көпшілікті тамақтандыру өнімдерінің технологиясы

  • Қоғамдық тамақтану өнімдерін өндіруді ұйымдастыру туралы теориялық білімдерді қалыптастыру, әр түрлі бағыттағы тағамдарды, аспаздық және кондитерлік өнімдерді дайындау үшін технологиялық процестерді әзірлеуге қажетті тәжірибелік дағдылану. Біріншілік және екіншілік шикізаттың сипаттамаларын; өңдеу технологиясын, шикізат пен дайын өнім сапасына қойылатын талаптарды меңгеру.
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top