Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері2019
-
Тағамдық шикізаттар мен өнімдердің негізгі тағамдық және биологиялық белсенді заттарын, олардың тамақтанудағы маңызы мен қасиеттерін, тағамдық шикізаттың жіктелуін, оның қасиеттерін, тағамдық және биологиялық құндылығын, өңдеу кезінде тамақ өнімдерінде жүретін физика- химиялық биохимиялық және микробиологиялық үдерістерді білу, тамақ өнімдерін өндіру кезінде шикізатты өңдеу әдістерін қолдануға дағдылануы; шикізаттан қарапайым тамақ өнімдерін алуда физика- химиялық, биохимиялық және микробиологиялық үдерістерді таңдай білуі, мал және өсімдік тектес шикізаттардан тамақ өнімдерін өндіру мәселелерінде құзіретті болуы керек.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2