Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері2019

  • Тағамдық шикізаттар мен өнімдердің негізгі тағамдық және биологиялық белсенді заттарын, олардың тамақтанудағы маңызы мен қасиеттерін, тағамдық шикізаттың жіктелуін, оның қасиеттерін, тағамдық және биологиялық құндылығын, өңдеу кезінде тамақ өнімдерінде жүретін физика- химиялық биохимиялық және микробиологиялық үдерістерді білу, тамақ өнімдерін өндіру кезінде шикізатты өңдеу әдістерін қолдануға дағдылануы; шикізаттан қарапайым тамақ өнімдерін алуда физика- химиялық, биохимиялық және микробиологиялық үдерістерді таңдай білуі, мал және өсімдік тектес шикізаттардан тамақ өнімдерін өндіру мәселелерінде құзіретті болуы керек.
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top