Тағам дайындау технологиясы мен үй мәдениеті

  • Курста білім алушылар шикізат пен полуфабрикатты алғашқы өңдеудің технологиялық процессі, азық түлікті жылы өңдеу, дәмхана өнімдерін дайындаудың технологиялық процессі, суп, соус, көкөністер мен қозқұйрықтан тағам мен гарнир жасауу, түйіршік азықтардан тағам мен гарнир дайындау, еттен тағам дайындау, тәтті тағамдар дайындау, сусындар, қамырдан тағамдар жасауға үйренеді. Оқу курсының барысында электр аспаптары мен тұрмыстық техниканы пайдалану және жөндеу, жөндеу және тұрмыстық жұмыстар, интерьерді ұйымдастыру және жоспарлау, үй экологиясы, ландшафты дизайн, жеке гигиена, киімді күту және сақтау оқу материалдары қарастырылады.
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top