Синтетикалық және табиғи ақуыздар, майлар, көмірсулар

  • «Синтетикалық және табиғи ақуыздар, майлар, көмірсулар» пәні жеке тағамдық заттарға (белоктар немесе олардың құрамына кіретін аминқышқылдары, майлар, витаминдер, микроэлементтер және т.б.) негізделген жаңа технологиялық әдістермен құрылған тамақ өнімдерімен байланысты жалпы заңдылықтарды терең түсінуге ықпал етеді. Курсқа тірі ағзаларды құрайтын химиялық қосылыстардың құрылымы мен қасиеттерін биохимиялық процестердің негізгі заңдылықтары мен метаболизмді реттеу механизмдері бойынша зерттеу кіреді.
  • Образовательная программа 6B05301 Қолданбалы химия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top