Су және азық түлік өнімдерінің анализі

  • Мақсаты: судың анализінде және азық-түлік өнімдерін зерттеуде қолданылатын негізгі және нақты әдістерді меңгеру, шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау әдістерін зерттеу. Азық-түлік объектілерінің құрамы, олардың қасиеттері, макро- және микроэлементтерді талдау әдістері бойынша білім алу, биологиялық жолмен алу үшін сапаны, тағамдық құндылықты және өнімдерді кешенді бағалаудың заманауи әдістері бойынша студенттердің білімдері мен дағдыларын қалыптастыру. Аса қажетті қолданыстағы қауіпсіз өнімдер. Олар тағамдық шикізаттың, өнімнің белгілі бір түріне олардың қасиеттерін және қажетті дәлдік деңгейін және көрсеткішті анықтау жылдамдығын ескере отырып, тиісті сапалы зерттеу әдісін таңдай білуі, сапаны тексеру әдістерін қолдануда практикалық дағдыларды меңгеруі керек. Зертханалық және өндірістік тәжірибеде шикізат пен тамақ өнімдері. Құзыреттілік: тәжірибелік, эксперименттік және зерттеушілік дағдыларды қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B01510 Химия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 8
Top