Қоғамдық тамақтануды ұйымдастыру

  • Пәнді оқу кезінде білім алушы әртүрлі өлшемдер бойынша туризмде тамақтандыру кәсіпорындарын ұйымдастыру механизмін; туристік қызмет түрлері мен нысандары бойынша тамақтандыруды ұйымдастыруды; банкеттерге қызмет көрсету технологиясының ерекшеліктерін, тамақтанудың Өндірістік процесін ұйымдастыру кезеңдерін және ықтимал құралдар мен сауда жабдықтарының түрлерін; тамақ өнімдерінің негізгі сипаттамаларын біледі. - қолда бар тамақтану пункттерін пайдалана білу, мейрамхана кешенін басқару, қонақтарға тамақтануды ұйымдастыру, қонақжайлылық саласының қызметкерлеріне талаптар қою, мәзір құру.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top