Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтануды ұйымдастыру
-
Пәнді оқу кезінде білім алушы әртүрлі өлшемдер бойынша туризмде тамақтандыру кәсіпорындарын ұйымдастыру механизмін; туристік қызмет түрлері мен нысандары бойынша тамақтандыруды ұйымдастыруды; банкеттерге қызмет көрсету технологиясының ерекшеліктерін, тамақтанудың Өндірістік процесін ұйымдастыру кезеңдерін және ықтимал құралдар мен сауда жабдықтарының түрлерін; тамақ өнімдерінің негізгі сипаттамаларын біледі. - қолда бар тамақтану пункттерін пайдалана білу, мейрамхана кешенін басқару, қонақтарға тамақтануды ұйымдастыру, қонақжайлылық саласының қызметкерлеріне талаптар қою, мәзір құру.
-
Образовательная программа 6B11101 Туризм
-
ВУЗ Esil University
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1