Тағам гигиенасы

  • Тамақ өнімдерінің сынамаларын зертханалық зерттеулерге іріктей отырып, халықтың санитариялық-эпидемиологиялық салауаттылығы саласындағы негізгі нормативтік-құқықтық актілерді пайдалана отырып, тамақ объектілерін зерттеуді, тамақ өнімдерінің сынамаларын, шикізатты, қоршаған орта объектілерінен шайындыларды іріктеу әдістерін, аспаптық зерттеу әдістерін, алименттік-тәуелді ауруларға қатысты халықтың денсаулық жағдайын талдауды тәлімгермен бірлесіп жүргізеді.
  • Образовательная программа 6B10112 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top