Әлем халықтарының гастрономиясы

  • Мақсаты әлем халықтарының гастрономиясының тарихи-этнографиялық ерекшеліктерін түсіну және оларды қонақжайлылық индустриясына енгізу қабілеттерін қалыптастыру. Олар: әлем халықтарының гастрономиясы мен дәстүрлі тағамдарының тәсілдері мен ерекшеліктері, географиялық ортаға және халықтың тарихи тәжірибесіне тәуелділік, жергілікті халықтың дәстүрлі әдет-ғұрыптары, салт-дәстүрлері мен тамақтану мәдениеті, туризм практикасындағы аспаздық мұраның практикалық құндылығы зерделенетін болады.
  • Образовательная программа 6B11103 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top