Жасанды суықты өндіру және тұтынудың технологиясының негізі

  • «Жасанды суықты өндіру және тұтынудың технологиясының негізі» пәні: жасанды суықты қолдану саласында теориялық білім алуды оқытады, кептіру, салқындату, десорбция, абсорбция, конденсация, ректификация, кристалдану, адсорбция, сублимациялық кептіру, химиялық және тамақ өндірісінің технологиялық процестері, олардың жіктелуі, химиялық заттар мен тамақ өнімдерінің құрамы мен қасиеттері, заттардың химиялық, физикалық түрленуінің заңдылықтары, химия және тамақ өндірісі саласында жасанды суықты қолдану.
  • Образовательная программа 6B05303 Техникалық физика
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top