Өсімдік, балық, ара шаруашылығы өнімдерінің ВСС

  • Пән өсімдік тектес тамақ өнімдерін санитариялық сараптама жасауды меңгереді. Өсімдік өнімдерінде жүргізілетін зерттеулер негізінде өнім сапасын бағалау әдістерін оқытады. Тоған және көл-тауарлы балық шаруашылығы, ара шаруашылығы өнімдерінің жіктелуін таныстырады. Тамақ және биологиялық құндылығын анықтайтын әдістерді қарастырады. Сараптамаға сынама алу кезіндегі жалпы талаптарды, балық және ара өнімдерінің сапасын анықтау үшін органолептикалық, зертханалық зерттеулер жүргізуді үйретеді.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top