Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптамасы
-
Пән ет және сүт өнімдерін өндіру технологиясын, шикізаттарды өңдеудің әр түрлі технологияларын және жоғары сапалы өнім шығару және мал өнімдері мен шикізаттарының сапасына ветеринариялық-санитариялық қадағалау жүргізу және ет және сүт өндіріс нысандарында ветеринариялық-санитариялық шараларды жүргізуді оқытады. Шұжық, ет консерві өнімдері, жылқы, ірі қара, қой, шошқа еттерінен дайындалатын ет өнімдерін және қышқылды, ацидофильді сүт өнімдерін өндіру технологиясы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптауды үйренеді.
-
Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 1