Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптамасы

  • Пән ет және сүт өнімдерін өндіру технологиясын, шикізаттарды өңдеудің әр түрлі технологияларын және жоғары сапалы өнім шығару және мал өнімдері мен шикізаттарының сапасына ветеринариялық-санитариялық қадағалау жүргізу және ет және сүт өндіріс нысандарында ветеринариялық-санитариялық шараларды жүргізуді оқытады. Шұжық, ет консерві өнімдері, жылқы, ірі қара, қой, шошқа еттерінен дайындалатын ет өнімдерін және қышқылды, ацидофильді сүт өнімдерін өндіру технологиясы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптауды үйренеді.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top