Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал және құс өнімдерін ветеринариялық санитариялық сараптау
-
Пән сойылған жануарлар мен құстарды ветеринариялық күту ережелерін, сояр алдындағы дайындықты ұйымдастыруды және ветеринариялық-санитариялық жай-күйін бағалай отырып, жануарлар мен құстардың органдары мен өлекселерін өлгеннен кейін зерттеу әдістемесін, ветеринариялық-санитариялық жағдайын бағалай отырып зерттейді. Аурулар мен уланулардың алдын алу, мәжбүрлеп сойылған малдың етін, ішкі өнімдерін, шикізатын пайдалану. Мал және құс өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығын анықтау әдістерін түсіндіреді. Ветеринариялық-санитариялық сараптама саласындағы нормативтік құжаттардың және Мемлекеттік стандарттардың ережелері мен талаптарын қарастырады және зерттейді.
-
Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1