Мал және құс өнімдерін ветеринариялық санитариялық сараптау

  • Пән сойылған жануарлар мен құстарды ветеринариялық күту ережелерін, сояр алдындағы дайындықты ұйымдастыруды және ветеринариялық-санитариялық жай-күйін бағалай отырып, жануарлар мен құстардың органдары мен өлекселерін өлгеннен кейін зерттеу әдістемесін, ветеринариялық-санитариялық жағдайын бағалай отырып зерттейді. Аурулар мен уланулардың алдын алу, мәжбүрлеп сойылған малдың етін, ішкі өнімдерін, шикізатын пайдалану. Мал және құс өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығын анықтау әдістерін түсіндіреді. Ветеринариялық-санитариялық сараптама саласындағы нормативтік құжаттардың және Мемлекеттік стандарттардың ережелері мен талаптарын қарастырады және зерттейді.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top