Мал шаруашылығы шикізаттарына ветеринариялық-санитариялық сараптама

  • Пән ветеринариялық-санитариялық бағалау ережелерін, жануарлардан алынатын тамақ өнімдері мен техникалық шикізатты санитариялық-гигиеналық тұрғыдан зерттеу әдістерін, қан, ішек, эндокриндік ферменттік шикізат, тері шикізатын жинауға қойылатын ветеринариялық-санитариялық талаптарды оқытады және айқындайды. Жануарлар тектес азықтардың өндірісін бақылауды оқытады, барлық эндокриндік-ферменттік шикізаттың, жануарлардың жекелеген түрлерінің ішектерінің жіктелуін және тауарлық сипаттамасын, алғашқы өңдеу талаптарын, конфискаттарды техникалық кәдеге жаратуды, тері шикізатының негізгі түрлерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top