Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін және шикізаттарын зерттеу әдістері
-
Тамақ өнімдерінің негізгі нутриенттерін талдаудың жалпы схемасы; заттардың негізгі кластарының объектілерінен бөлу және оларды топтап бөлу әдістері; тамақ шикізатының, тамақ өнімдерінің компоненттерін анықтаудың қазіргі заманғы әдістері; ЯМР және спектроскопия негізінде майлар мен ылғал, ТСХ әдісімен липидтердің топтық құрамын анықтау, ГЖХ әдісімен майлы-қышқыл құрамын анықтау (гидрожинксті хроматография). Витаминдерді, ақуызды ыдырататын өнімдерді анықтау, улы элементтерді айнымалы ток поляграфиясы әдісімен анықтау.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1