Астық өңдеу кәсіпорындарында өндірістік бақылау

  • Шикізат пен өнімнің сапасын бақылау. Технологиялық жабдықтың параметрлерін бақылау және тексеру. Технологиялық жабдықты бақылау: жабдықтың жұмыс қабілеттілігін және дұрыс конфигурациясын тексеру, тұрақты техникалық қызмет көрсету және калибрлеу. Дайын өнімді талдау: дайын өнімнің қасиеттері мен құрамын талдау, таңбалаудың болуы мен сәйкестігін тексеру, органолептикалық сипаттамаларды бағалау (түсі, дәмі, иісі, құрылымы), стандарттар мен нормативтік талаптардың сақталуын қамтамасыз ету. Санитарлық бақылау және сақтау шарттары. Өндірістік бақылауды құжаттамалық қамтамасыз ету.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top