Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік өнімдерінің биохимиясы
-
Өсімдік ағзасындағы биогенді қосылыстардың (ақуыздар, көмірсулар, липидтер, витаминдер мен ферменттер) негізгі қасиеттері мен өзгеру жолдары, сондай-ақ дәнді дақылдар мен өсімдік дәндерінің, картоп түйнектерінің, тамыржемістілердің, жемістер мен көкөністердің химиялық құрамы, тұқымдардың, астықтың, ұнның, жарма мен нанның химиялық құрамы; тұқымдар мен астықтың пісіп жетілуі мен өнуі кезінде болатын биохимиялық процестер; астықта оны өңдеу кезінде болатын биохимиялық процестер зерттеледі.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1