Ұн және жарма өндіру технологиясы

  • Астықтың қасиеттері, ұн мен жармаға қажетті өңдеу объектісі ретінде. Астықтың физикалық-химиялық, биохимиялық және басқа қасиеттерінің анатомиясы. Астықты гидротермиялық өңдеу, осы процесстердің әдістері мен режимдері. Нан пісіруге арналған және макарон ұнына алуға арналған түрлі дақылдар дәндерін ұнтақтаудың технологиялық схемалары; түрлі жарма өндірісінің технологиялық схемалары, технологиялық процесстің тиімділігін бақылау және бағалау әдістері. Ұн мен жарманы талдау үшін зертханалық аспаптарды пайдалана отырып, белсенді практикалық сабақтар өткізу.
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top