Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұн және жарма өндіру технологиясы
-
Астықтың қасиеттері, ұн мен жармаға қажетті өңдеу объектісі ретінде. Астықтың физикалық-химиялық, биохимиялық және басқа қасиеттерінің анатомиясы. Астықты гидротермиялық өңдеу, осы процесстердің әдістері мен режимдері. Нан пісіруге арналған және макарон ұнына алуға арналған түрлі дақылдар дәндерін ұнтақтаудың технологиялық схемалары; түрлі жарма өндірісінің технологиялық схемалары, технологиялық процесстің тиімділігін бақылау және бағалау әдістері. Ұн мен жарманы талдау үшін зертханалық аспаптарды пайдалана отырып, белсенді практикалық сабақтар өткізу.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1