Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру, кондитерлік және макарон кәсіпорындарын жобалау
-
Пән нан-тоқаш, кондитерлік және макарон өнімдерін өндіретін кәсіпорындарды құру және жобалау процесін зерттейді. Нарық пен қажеттіліктерді талдау, технологиялық процестерді зерттеу, жобалық шешімдерді әзірлеу және іске асыру. Өндіріс алаңдарына, аймақтардың орналасуы мен орналасуына, санитарлық және гигиеналық нормаларға, еңбек қауіпсіздігі мен өрттен қорғауға қойылатын негізгі талаптар. Жабдықты таңдау және орналастыру, технологиялық процестерді оңтайландыру, ресурстарды ұтымды пайдалану, өндірісті жоспарлау және жұмыс орындарын ұйымдастыру ерекшеліктері.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1