Нан пісіру, кондитерлік және макарон кәсіпорындарын жобалау

  • Пән нан-тоқаш, кондитерлік және макарон өнімдерін өндіретін кәсіпорындарды құру және жобалау процесін зерттейді. Нарық пен қажеттіліктерді талдау, технологиялық процестерді зерттеу, жобалық шешімдерді әзірлеу және іске асыру. Өндіріс алаңдарына, аймақтардың орналасуы мен орналасуына, санитарлық және гигиеналық нормаларға, еңбек қауіпсіздігі мен өрттен қорғауға қойылатын негізгі талаптар. Жабдықты таңдау және орналастыру, технологиялық процестерді оңтайландыру, ресурстарды ұтымды пайдалану, өндірісті жоспарлау және жұмыс орындарын ұйымдастыру ерекшеліктері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top