Өсімдік шаруашылық өнімдерін өндеу және сақтау

  • Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау принциптерін, сақтау кезеңінде өнімде болатын процестерді, шикізат пен дайын өнімнің сипаттамалары мен қасиеттерін, оларды сақтаудың негізгі режимдері мен тәсілдерін, сақтау кезеңінде өнімнің қасиеттерінін жоғалмауы мен сапасын арттыратын іс-шараларды зерделейді. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеуге және сақтауға арналған технологиялық жабдықтардың негізгі технологиялық процестері мен сипаттамалары. Итерактивті дәрістерді пайдалану, белсенді практикалық сабақтар өткізу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top