Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының экономикасы
-
Пән тамақ өнімдерін өндіру, өңдеу саласындағы басқару принциптерін зерттейді. Өндіріс шығындарын, баға белгілеуді, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының экономикалық тиімділігі мен рентабельділігін арттыру әдістерін талдауды қамтиды. Өндірістік процестерді оңтайландыру, логистика және жабдықтау, өнім сапасын басқару, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында маркетинг және стратегиялық жоспарлау мәселелері қарастырылады. Нарықтық жағдайды талдауға, басқарушылық шешімдер қабылдауға және кәсіпорындардың бәсекелестік стратегияларын қалыптастыруға көмектесетін практикалық құралдар.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2