Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының экономикасы

  • Пән тамақ өнімдерін өндіру, өңдеу саласындағы басқару принциптерін зерттейді. Өндіріс шығындарын, баға белгілеуді, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының экономикалық тиімділігі мен рентабельділігін арттыру әдістерін талдауды қамтиды. Өндірістік процестерді оңтайландыру, логистика және жабдықтау, өнім сапасын басқару, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында маркетинг және стратегиялық жоспарлау мәселелері қарастырылады. Нарықтық жағдайды талдауға, басқарушылық шешімдер қабылдауға және кәсіпорындардың бәсекелестік стратегияларын қалыптастыруға көмектесетін практикалық құралдар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top