Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ технологияларының негіздері
-
Пән тамақ өнімдерін өндіру процесінде қолданылатын принциптер мен әдістерді зерттейді. Азық-түлікті өңдеу және өндіру процестерін түсіну үшін химия, биология, инженерия және тамақтану ғылымы сияқты әртүрлі салалардағы білімді біріктіреді. Студенттер шикізатты, оны өңдеуді, сақтау әдістерін, орауды, сақтауды және азық-түлік қауіпсіздігін, тамақ өндірісі кезінде болатын физикалық, химиялық және биологиялық процестердің негізгі принциптерін зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1