Наубайхана кәсіпорындарындағы техникалық бақылау

  • Шикізаттың сапасын бақылау, олардың сапа талаптары мен стандарттарына сәйкестігін тексеру. Пісіру процесін бақылау: температура, уақыт, ылғалдылық параметрлерін бақылау, технологиялық режимдердің сақталуын қамтамасыз ету. Жабдықтың жұмысын бақылау. Дайын өнімнің сапасын бақылау, таңбалау мен жапсырманың сәйкестігін тексеру, сапа стандарттарына сәйкестігін қамтамасыз ету. Жабдықтар мен үй-жайларды санитарлық бақылау, санитарлық өңдеу. Құжаттамалық қамтамасыз ету, талдау және сынақ нәтижелері, сапа көрсеткіштерін қадағалау, ауытқуларды басқару және түзету шараларын қабылдау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top