Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Наубайхана кәсіпорындарындағы техникалық бақылау
-
Шикізаттың сапасын бақылау, олардың сапа талаптары мен стандарттарына сәйкестігін тексеру. Пісіру процесін бақылау: температура, уақыт, ылғалдылық параметрлерін бақылау, технологиялық режимдердің сақталуын қамтамасыз ету. Жабдықтың жұмысын бақылау. Дайын өнімнің сапасын бақылау, таңбалау мен жапсырманың сәйкестігін тексеру, сапа стандарттарына сәйкестігін қамтамасыз ету. Жабдықтар мен үй-жайларды санитарлық бақылау, санитарлық өңдеу. Құжаттамалық қамтамасыз ету, талдау және сынақ нәтижелері, сапа көрсеткіштерін қадағалау, ауытқуларды басқару және түзету шараларын қабылдау.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2